SHOOT! in het OFF-Festival in Naarden

SHOOT! zal tijdens het Naarden fotofestival exposeren in het zogenaamde festival OFF.

In de Herenkamer en op het binnenterras van Eetcafé “het Hert” aan de Cattenhagestraat 12 zullen wij hangen van 20 mei t/m 18 juni.

Het Hert heeft een prachtige en lichte serre, een gezellig ‘bruin café’ en een groot en zonovergoten buitenterras met maar liefst tachtig plekken. Het Hert biedt dus keuzemogelijkheden genoeg! De serre heeft een mooi uitzicht op het terras en u kunt er genieten van de eerste zonnestralen.

Het restaurant bestaat al sinds 1630 en is een prachtig rijksmonument. Tijdens uw bezoek aan Naarden-Vesting (één van de best bewaarde vestingsteden van Europa) is het dan ook zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Het Hert.

Het Hert is iedere dag geopend dus u bent van harte welkom om eens langs te komen en te genieten van échte kwaliteit. Zij openen hun deuren om 12.00 uur en sluiten rond 23.00 uur. De keuken is op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend tot 22.00 uur en op de overige dagen tot 21.30 uur.

adres: Cattenhagestraat 12, 1411 CT Naarden-Vesting

Meer informatie op de website van het Hert www.hethert.com

 

Naarden OFF