Ton de Vrind

Een mens komt toch altijd uit op zijn oerliefde en dat is voor mij de fotografie, waar ik nu met grote passie mee bezig ben. In de fotografie ben ik een autodidact. Mijn grote interesse is het bewerken van foto’s. Als ik weinig tijd heb laat ik dat achterwege, met name als ik een portret heb gemaakt van iemand. Portretfotografie trekt me enorm en ik ben er regelmatig mee bezig. Als ik tijd heb streef ik naar romantische beelden, mijn wens is om dat verder te perfectioneren.

Een nieuw initiatief is mijn aansluiting bij de fotogroep SHOOT! Een collectief van fotografen en modellen die de fotografie serieus nemen, zonder in het elitaire te vervallen.

websites: http://www.devrind.eu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *